menu

MIŠOLOVKE i ŠTAKORORLOVKE SUPERCAT

Vrhunskog dizajna i s naprednim lovnim mehanizmom MIŠOLOVKA SUPERCAT je najmoćnija na svijetu. Ukoliko je miš u prostoriji, zahvaljujući prirodnom i "vječnom" atraktantu, mamcu bez otrovnih kemikalija, u roku od 24 sata bit će uhvaćen. Uklanjanje ulova iz mišolovke je higijensko i bez dodirivanja - s dva se prsta pritisne opruga plastičnog poklopca i miš će odmah ispasti iz mišolovke.

Ova mišolovka je sigurna za djecu jer njezin mehanizam ubija miša, ali ne može nauditi djeci niti kućnim ljubimcima. Iako je prikladnija za korištenje u zatvorenom prostoru, može se koristiti i vani, u prirodi, zapravo svugdje - u domovima, dječjim vrtićima, tvornicama, uredima, farmama, plantažama, pekarama i drugim objektima.

U jednom pakiranju se nalazi jedan par, odnosno dvije mišolovke po cijeni već od 45 kn. Za njih je moguće, po istoj cijeni, kupiti zamjenske mamke pa su one zapravo trajne i njihovom se kupovinom rješavate neugodnih glodavaca za sva vremena.

Prepoznatljivog i odličnog dizajna te s vrlo uspješnim lovnim mehanizmom ŠTAKOROLOVKA SUPERCAT je zaista najuspješnija na svijetu. Mamac u štakorolovki je prirodni i za štakore vrlo privlačan netoksični atraktant, koji jamči ulov u roku od 24 sata i gotovo nevjerojatno visok postotak ulova.

Brzo i čisto, uz jednostavnu primjenu, sa snažnim i preciznim udarnim mehanizmom. Iskustva mnogih korisnika ukazuju na veliku količinu ulova štetnih glodavaca u vrlo kratkom vremenu i, što je najbolje, s mogućnošću ponovljenih postavljanja zamke u istom prostoru.

Cijena jedne štakorolovke je samo 70 kn. U našoj prodaji su, po istoj cijeni, dostupni i dodatni zamjenski mamci za ove štakorolovke pa je ona zapravo trajna i njezinom kupnjom rješavate se neugodnih glodavaca za sva vremena.

Naručite

Fotografije

Dokumenti

KLUB

2

insert_photo
Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward