menu

PREMIUM LED UREĐAJI - UČINKOVITA ZAŠTITA OD INSEKATA

NOVO!

PREMIUM LED UREĐAJI švicarske tvrtke SWISSINNO vrlo učinkovito privlače i ubijaju insekte i pritom ne koriste nikakve kemikalije niti otrove, ne proizvode nikakav dim ili miris niti zagađuju okoliš. Vanjski okviri ovih uređaja su vrlo atraktivnog izgleda i pogodni su za korištenje u svim prostorijama vašeg doma i poslovnih prostora.
Osim toga, ovi uređaji su vrlo učinkoviti za primjenu i u brojnim drugim objektima, kao što su: tvornice i uredi, trgovine i tržnice, mesnice i ribarnice, ljekarne i bolnice, a posebice su korisni i za restorane, terase, barove, vikendice, apartmane, motele i hotele te sve druge javne prostore koji imaju probleme s najezdom kukaca.

UČINKOVITO, EKONOMIČNO, EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO I POSVE SIGURNO ZA UPORABU U SVIM PROSTORIMA VAŠEGA DOMA!

• Uništavači kukaca su odmah spremni djelovati uporabom ultraljubičaste LED svjetlosti tako što na učinkovit način razne kukce, poput muha i komaraca, privlače na visokonaponsku mrežicu uređaja i tako ih odstrane iz Vaše blizine.
• Čišćenje uređaja je vrlo lako i jednostavno.
• Ultraljubičasto svjetlo ne predstavlja nikakvu prijetnju ljudima niti kućnim ljubimcima.
Moderna LED tehnologija osigurava najnižu moguću potrošnju energije i jako dug životni vijek proizvoda za razliku od dosadašnjih fluorescentnih lampi koje često troše dvostruko više energije i traju znatno kraće.
• Zahvaljujući stalnim istraživanjima i poboljšanjima značajno je povećana i optimizirana učinkovitost mrežice visokog napona te je dizajnirana tako da korisnicima pruža potpunu sigurnost.
• PREMIUM linija UNIŠTAVAČA INSEKATA u potpunost zadovoljava sve sigurnosne CE zahtjeve prema normi EN 60335-2-50.

U ponudi imamo niz uređaja koji mogu zadovoljiti sve Vaše potrebe i ukloniti insekte iz Vaših stambenih i radnih prostora:

1) Mini UNIŠTAVAČ KUKACA - 3W LED – predviđen je za prostor do 15 m2 - po cijeni od 164,00 kn*;
2) UNIŠTAVAČ KUKACA - 3W LED – za prostor do 20 m2 - po cijeni od 179,00 kn*;
3) UNIŠTAVAČ KUKACA - 10W LED – za 40 m2 - po cijeni od 299,00 kn*;
4) VANJSKI UNIŠTAVAČ KUKACA - 4W LED AKUMULATORSKI (ima punjivu Li-Ion bateriju) – do 20 m2 - 599,00 kn*;
5) UNIŠTAVAČ KUKACA - 24W LED – predviđen za prostor do 80 m2 - 749,00 kn*;
6) UV USISAVAČ KUKACA - 22W UV – za 80 m2 po cijeni od 529,00 kn*. UV lampa besprijekorno radi 5-8000 sati, a cijena zamjenske kod nas je samo 74,00 kn.

*PDV i dostava (za grad Zagreb) uključeni su u navedene cijene.

U sljedećih 30 dana na sve uništavače insekata dajemo promotivni popust od 7 - 19 posto (detaljnije na www.mojkvart.hr/septum).

Naručite

Fotografije

Dokumenti

KLUB

2

insert_photo
Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward