SEPTUM d.o.o. http://www.septum.hr/ SEPTUM d.o.o. prodaje i distribuira SK3 SEPTIK za septičke jame, PREMIUM LED uređaje protiv kukaca te vrhunske ekološke proizvode SUPERCAT - najmoćnije mišolovke i štakorolovke te preparate protiv raznih drugih štetočina hr ZAMKA ZA ŽOHARE i MOLJCE http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/zamka-za-zohare-i-moljce/29908

ZAMKA ZA MOLJCE (već od 45 kn)

Ljepljiva zamka za moljce koristi se za rano otkrivanje prisutnosti prehrambenih moljaca, a omiljena hrana prehrambenih moljaca su kolači, žitarice, brašno, riža, oraščići, suho voće i td. Ova zamka je jednostavna za korištenje, odmah spremna za uporabu, bez pesticida i mirisa - potpuno bezopasan proizvod. Unutrašnjost zamke je obložena snažnim ljepilom i sadrži seksualno privlačan feromon koji mami muške moljce u zamku gdje će se uhvatiti u ljepilo i potom uginuti. Time se značajno smanjuje mogućnost za daljnje razmnožavanje moljaca, a čak i kada moljci nisu značajno prisutni zamka će uvijek uhvatiti nekoliko njih i tako nam dati pravovremeno upozorenje o predstojećim napadima prehrambenih moljaca.
Jedno pakiranje zamke sadrži dva (jednaka) plastična umetka, koji su odmah spremni za uporabu jer ne zahtijevaju nikakvu dodatnu instalaciju. Samoljepiva traka na stražnjoj strani zamke omogućuje postavljanje na okomitu površinu poput zida ili na police u ostavi. Zamka je ravna i kompaktna te zauzima vrlo malo prostora u ormarićima, kuhinji, policama, skladištima hrane i drugim sličnim objektima.

Savjetujemo da nakon otkrića infekcije moljcima provjerite svu hranu u unutrašnjosti kuhinjskih ormara, na policama za hranu i svim drugim mjestima gdje je uskladištena, a nalazi se u blizini infekcije ili uočenih larvi moljaca i odraslih jedinki. Bacite svu kontaminiranu hranu i temeljito očistite sve ormare i police. Osim toga, preporuča se svu hranu primamljivu moljcima ranije pohraniti u hermetičke posude i kontejnere. Iskorištenu jednokratnu zamku za moljce jednostavno bacite u komunalni otpad, a neiskorištene zamke spremite na hladno, suho i tamno mjesto.

ZAMKA ZA ŽOHARE (već od 36 kn + PDV)

Inovativna zamka za žohare pomoću mamca napravljenog od prirodne tvari - snažnog atraktanta za privlačenje žohara koji se potom uhvate na ljepilo unutar zamke. Jedno pakiranje zamke sadrži dva (jednaka) plastična umetka, koji su odmah spremni za uporabu jer ne zahtijevaju nikakvu dodatnu instalaciju. Zamka je spremna za uporabu odmah nakon skidanja zaštitne ambalažne folije. Može se postaviti ravno, ali i vodoravno i okomito na površinu predviđenu za zaštitu, tako da se zalijepi na zid, stranice ormara ili polica i drugih sličnih objekata u kuhinji, kupaoni, wc-u, podrumu, pekarama, hotelima, motelima i td.

Preporučamo koristiti jednu zamku na pet četvornih metara površine. Valja voditi računa da se žohari najčešće nalaze na toplim, vlažnim i tamnim mjestima te u blizini električnih vodova i aparata (bojleri, hladnjaci, telefonske utičnice, prekidači i utikači). Zamke valja redovito pregledavati i zamijeniti novima uvijek kada je unutarnja površina prekrivena žoharima ili najkasnije nakon tri mjeseca.

PREMIUM LED UREĐAJI - UČINKOVITA ZAŠTITA OD INSEKATA http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/premium-led-uredjaji-ucinkovita-zastita-od-insekata/29956

NOVO!

PREMIUM LED UREĐAJI švicarske tvrtke SWISSINNO vrlo učinkovito privlače i ubijaju insekte i pritom ne koriste nikakve kemikalije niti otrove, ne proizvode nikakav dim ili miris niti zagađuju okoliš. Vanjski okviri ovih uređaja su vrlo atraktivnog izgleda i pogodni su za korištenje u svim prostorijama vašeg doma i poslovnih prostora.
Osim toga, ovi uređaji su vrlo učinkoviti za primjenu i u brojnim drugim objektima, kao što su: tvornice i uredi, trgovine i tržnice, mesnice i ribarnice, ljekarne i bolnice, a posebice su korisni i za restorane, terase, barove, vikendice, apartmane, motele i hotele te sve druge javne prostore koji imaju probleme s najezdom kukaca.

UČINKOVITO, EKONOMIČNO, EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO I POSVE SIGURNO ZA UPORABU U SVIM PROSTORIMA VAŠEGA DOMA!

• Uništavači kukaca su odmah spremni djelovati uporabom ultraljubičaste LED svjetlosti tako što na učinkovit način razne kukce, poput muha i komaraca, privlače na visokonaponsku mrežicu uređaja i tako ih odstrane iz Vaše blizine.
• Čišćenje uređaja je vrlo lako i jednostavno.
• Ultraljubičasto svjetlo ne predstavlja nikakvu prijetnju ljudima niti kućnim ljubimcima.
Moderna LED tehnologija osigurava najnižu moguću potrošnju energije i jako dug životni vijek proizvoda za razliku od dosadašnjih fluorescentnih lampi koje često troše dvostruko više energije i traju znatno kraće.
• Zahvaljujući stalnim istraživanjima i poboljšanjima značajno je povećana i optimizirana učinkovitost mrežice visokog napona te je dizajnirana tako da korisnicima pruža potpunu sigurnost.
• PREMIUM linija UNIŠTAVAČA INSEKATA u potpunost zadovoljava sve sigurnosne CE zahtjeve prema normi EN 60335-2-50.

U ponudi imamo niz uređaja koji mogu zadovoljiti sve Vaše potrebe i ukloniti insekte iz Vaših stambenih i radnih prostora:

1) Mini UNIŠTAVAČ KUKACA - 3W LED – predviđen je za prostor do 15 m2 - po cijeni od 164,00 kn*;
2) UNIŠTAVAČ KUKACA - 3W LED – za prostor do 20 m2 - po cijeni od 179,00 kn*;
3) UNIŠTAVAČ KUKACA - 10W LED – za 40 m2 - po cijeni od 299,00 kn*;
4) VANJSKI UNIŠTAVAČ KUKACA - 4W LED AKUMULATORSKI (ima punjivu Li-Ion bateriju) – do 20 m2 - 599,00 kn*;
5) UNIŠTAVAČ KUKACA - 24W LED – predviđen za prostor do 80 m2 - 749,00 kn*;
6) UV USISAVAČ KUKACA - 22W UV – za 80 m2 po cijeni od 529,00 kn*. UV lampa besprijekorno radi 5-8000 sati, a cijena zamjenske kod nas je samo 74,00 kn.

*PDV i dostava (za grad Zagreb) uključeni su u navedene cijene.

U sljedećih 30 dana na sve uništavače insekata dajemo promotivni popust od 7 - 19 posto (detaljnije na www.mojkvart.hr/septum).

ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PSA http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/ultrazvucni-rastjerivac-psa/30059

Ukoliko tražite učinkovitu zaštitu od mogućeg napada psa lutalice, sada ste u mogućnosti nabaviti ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA. To je moćno pomagalo čiji visokofrekventni valovi odbijaju i udaljavaju pse, (djeluje i na mačke mačke i zečeve) bez nanošenja ikakve štete. Pritom je ultrazvuk za ljude nečujan i potpuno bezopasan.
Ovaj savršeno dizajnirani ručni rastjerivač pasa može biti jako koristan za djecu, poštare, policajce, vatrogasce, trkače, bicikliste, rekreativce i starije ljude, ali i za sve druge osobe koje su živčane kada se u njihovom okruženju nalaze psi. Uređaj se može koristiti i kao pomoćni alat za trening pasa te za poboljšanje njihovog ponašanja i smanjenje laveža.

Pritiskom na gumb uređaja stvara se zvuk vrlo visoke frekvencije te se počinje odašiljati u željenom pravcu, dakle, prema agresivnom psu. Ovaj zvuk nečujan je većini ljudi, ali je iznimno iritantan psima i sličnim životinjama. Osim toga, zvuk ovog uređaja pažljivo je kalibriran kako bi najiritantniji bio upravo psima, koji često bezrazložno napadaju ljude ili vašeg kućnog ljubimca. Istog momenta kada pas čuje ovaj zvuk, preplaši se i udalji od vas. Zvuk ovog uređaja nije štetan za pse, te im neće oštetiti sluh.

Korištenje ovog uređaja je jednostavno i lako - usmjerite ga prema životinji koja bi vas mogla napasti i pritisnite gumb. Uređaj je jednostavan za korištenje te je učinkovitiji i sigurniji (i za vas i psa) od suzavca. Najefektivniji na udaljenosti od dva do 5 metara, iako radi i na većoj udaljenosti, jer pas može čuti ultrazvuk i do 12 metara. Na ovaj način niste primorani uređaj koristiti samo u slučaju napada već i u slučaju prevencije, otklanjanja potencijalnog napada, jer sigurnost nam je svima na prvom mjestu.

Uređaj je kreiran prvenstveno radi vaše zaštite ukoliko se krećete u susjedstvu gdje se napad psa može očekivati ili čest boravite u prirodi, a osobito ukoliko se bavite trčanjem ili vozite bicikl i slično. Iako je uređaj prije svega kreiran radi vaše osobne zaštite, isto tako je dobar i kod obuke pasa i to za jačanje usmenih i fizičkih zapovijedi, ali i za uvježbavanje uvjetovanog refleksa te u projektima stvaranja podražaja. Onog trena kada želite da vaš kućni ljubimac prestane s određenom radnjom, dovoljno je samo na par sekundi lagano i kratko pritisnuti gumb uređaja. Ukoliko psa, primjerice, učite da se ne penje na namještaj ili da ne vrši nuždu na određenom mjestu, pritisak na gumb, uz neku prepoznatljivu riječ zabrane, jasno će mu dati do znanja da to ne smije raditi.

Uređaj najučinkovitije djeluje na nepoznate pse lutalice, na nedruželjubive i agresivne pse. Uporaba na poznatim, pitomim, pasivnim i druželjubivim psima ili na svojem vlastitom psu obično ne daje zadovoljavajuće rezultate. Isto tako, na učinkovitost uređaja može utjecati više čimbenika: udaljenost od psa, zdravstveno stanje i sluh psa, dob, temperament, vrsta dresure, buka i td.

Valja zapamtiti - ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA u potpunosti je siguran za vašeg kućnog ljubimca! Zato, ne dopustite agresivnim psima da vam se približe - zaštitite sebe i svog kućnog ljubimca!

MIŠOLOVKE i ŠTAKORORLOVKE SUPERCAT http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/misolovke-i-stakororlovke-supercat/30060

Vrhunskog dizajna i s naprednim lovnim mehanizmom MIŠOLOVKA SUPERCAT je najmoćnija na svijetu. Ukoliko je miš u prostoriji, zahvaljujući prirodnom i "vječnom" atraktantu, mamcu bez otrovnih kemikalija, u roku od 24 sata bit će uhvaćen. Uklanjanje ulova iz mišolovke je higijensko i bez dodirivanja - s dva se prsta pritisne opruga plastičnog poklopca i miš će odmah ispasti iz mišolovke.

Ova mišolovka je sigurna za djecu jer njezin mehanizam ubija miša, ali ne može nauditi djeci niti kućnim ljubimcima. Iako je prikladnija za korištenje u zatvorenom prostoru, može se koristiti i vani, u prirodi, zapravo svugdje - u domovima, dječjim vrtićima, tvornicama, uredima, farmama, plantažama, pekarama i drugim objektima.

U jednom pakiranju se nalazi jedan par, odnosno dvije mišolovke po cijeni već od 45 kn. Za njih je moguće, po istoj cijeni, kupiti zamjenske mamke pa su one zapravo trajne i njihovom se kupovinom rješavate neugodnih glodavaca za sva vremena.

Prepoznatljivog i odličnog dizajna te s vrlo uspješnim lovnim mehanizmom ŠTAKOROLOVKA SUPERCAT je zaista najuspješnija na svijetu. Mamac u štakorolovki je prirodni i za štakore vrlo privlačan netoksični atraktant, koji jamči ulov u roku od 24 sata i gotovo nevjerojatno visok postotak ulova.

Brzo i čisto, uz jednostavnu primjenu, sa snažnim i preciznim udarnim mehanizmom. Iskustva mnogih korisnika ukazuju na veliku količinu ulova štetnih glodavaca u vrlo kratkom vremenu i, što je najbolje, s mogućnošću ponovljenih postavljanja zamke u istom prostoru.

Cijena jedne štakorolovke je samo 70 kn. U našoj prodaji su, po istoj cijeni, dostupni i dodatni zamjenski mamci za ove štakorolovke pa je ona zapravo trajna i njezinom kupnjom rješavate se neugodnih glodavaca za sva vremena.

SK3 SEPTIK http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/sk3-septik/42314

U našoj ponudi imamo i biološki preparat SK3 SEPTIK za septičke jame, koji vrlo učinkovito uklanja neugodne mirise, ubrzava razgradnju otpadnih tvari, poboljšava protočnost odvoda i drenažu, vraća biološku funkciju i produžuje vijek trajanja Vaše septičke jame te smanjuje pražnjenje i tako štedi Vaš novac. Uz našu pomoć - SEPTIČKE JAME VIŠE NISU PROBLEM!

Već u prvim danima uporabe preparata SK3 SEPTIK nestaje neugodnih mirisa iz jame ili odvoda, a u idućim etapama nastupa razgradnja i težih organskih onečišćenja kao što su: izmeti, toaletni papir, ostatci voća i povrća, masti i ulja za kuhanje te ostali organski otpad.

Kao potpuno prirodni preparat SK3 SEPTIK je u prirodi biorazgradiv i netoksičan, proizveden pod ISO 9002 certifikatom. Uporaba ovog preparata štedi novce, s obzirom na česta pražnjenja koja su vječna neugodnost vlasnicima septičkih jama, pogotovo onima koji se bave ruralnim turizmom - iznajmljivanjem soba ili apartmana i kuća za odmor. Koriste ga svi objekti koji imaju septičku jamu - među ostalim, obiteljske kuće i vikendice, hoteli, apartmani, bolnice, škole, dječji vrtići, restorani, kafići...

Kada se odlučite i počnete koristiti SK3 SEPTIK više neće biti potrebno koristiti kemikalije koje bi ionako samo naškodile učinkovitosti uobičajeno prisutnih bakterija u septičkoj jami. Ako se pridržavamo uputa za doziranje, mikroorganizmi će stvoriti zaštitni film na unutarnjim stjenkama cijevi, te neće dopustiti blokade i začepljenja. Također će ukloniti i neugodne mirise iz kuhinjskih i kupaonskih odvoda te čuvati cijevi jer je antikorozivan i ne izaziva negativne posljedice kao uporaba raznih kemikalija.

Primjena je laka i jednostavna - moguće ga je dozirati direktno u jamu ili kroz WC školjku (ili čak pisoare) i to najčešće samo jedan put mjesečno, što ovisi o veličini Vaše septičke jame.

UPUTE ZA DOZIRANJE:

veličina jame: prva šok doza - doza održavanja:

  • do 6 m³ : 4 vrećice (po 30g) - 1 vrećica mjesečno
  • preko 6 m³ : 8 vrećica (po 30g) - 2 vrećice mjesečno

PAKIRANJE:

  • 6 vrećica po 30 grama - doziranje po kubikaži septičke jame

Jedan SK3 SEPTIK možete nabaviti kod nas po cijeni od 125 kn (PDV i dostava su uključena u cijenu), a svako sljedeće pakiranje u istoj narudžbi platit ćete samo 100 kn. Dakle, dva pakiranja u istoj narudžbi su 225 kn, tri 325 kn, ali već četiri pakiranja su samo 400 kn, pet 500 kn itd.