SEPTUM d.o.o. http://www.septum.hr/ SEPTUM d.o.o. prodaje i distribuira SK3 SEPTIK za septičke jame i PROTOX za mastolove, PREMIUM LED uređaje protiv kukaca te vrhunske ekološke proizvode SUPERCAT - najmoćnije mišolovke i štakorolovke te preparate protiv raznih drugih štetočina hr PREMIUM LED UREĐAJI - UČINKOVITA ZAŠTITA OD INSEKATA http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/premium-led-uredjaji-ucinkovita-zastita-od-insekata/29956

NOVO!

PREMIUM LED UREĐAJI švicarske tvrtke SWISSINNO vrlo učinkovito privlače i ubijaju insekte i pritom ne koriste nikakve kemikalije niti otrove, ne proizvode nikakav dim ili miris niti zagađuju okoliš. Vanjski okviri ovih uređaja su vrlo atraktivnog izgleda i pogodni su za korištenje u svim prostorijama vašeg doma i poslovnih prostora.
Osim toga, ovi uređaji su vrlo učinkoviti za primjenu i u brojnim drugim objektima, kao što su: tvornice i uredi, trgovine i tržnice, mesnice i ribarnice, ljekarne i bolnice, a posebice su korisni i za restorane, terase, barove, vikendice, apartmane, motele i hotele te sve druge javne prostore koji imaju probleme s najezdom kukaca.

UČINKOVITO, EKONOMIČNO, EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO I POSVE SIGURNO ZA UPORABU U SVIM PROSTORIMA VAŠEGA DOMA!

• Uništavači kukaca su odmah spremni djelovati uporabom ultraljubičaste LED svjetlosti tako što na učinkovit način razne kukce, poput muha i komaraca, privlače na visokonaponsku mrežicu uređaja i tako ih odstrane iz Vaše blizine.
• Čišćenje uređaja je vrlo lako i jednostavno.
• Ultraljubičasto svjetlo ne predstavlja nikakvu prijetnju ljudima niti kućnim ljubimcima.
Moderna LED tehnologija osigurava najnižu moguću potrošnju energije i jako dug životni vijek proizvoda za razliku od dosadašnjih fluorescentnih lampi koje često troše dvostruko više energije i traju znatno kraće.
• Zahvaljujući stalnim istraživanjima i poboljšanjima značajno je povećana i optimizirana učinkovitost mrežice visokog napona te je dizajnirana tako da korisnicima pruža potpunu sigurnost.
• PREMIUM linija UNIŠTAVAČA INSEKATA u potpunost zadovoljava sve sigurnosne CE zahtjeve prema normi EN 60335-2-50.

U ponudi imamo niz uređaja koji mogu zadovoljiti sve Vaše potrebe i ukloniti insekte iz Vaših stambenih i radnih prostora:

1) Mini UNIŠTAVAČ KUKACA - 3W LED – predviđen je za prostor do 15 m2 - po cijeni od 164,00 kn*;
2) UNIŠTAVAČ KUKACA - 3W LED – za prostor do 20 m2 - po cijeni od 179,00 kn*;
3) UNIŠTAVAČ KUKACA - 10W LED – za 40 m2 - po cijeni od 299,00 kn*;
4) VANJSKI UNIŠTAVAČ KUKACA - 4W LED AKUMULATORSKI (ima punjivu Li-Ion bateriju) – do 20 m2 - 599,00 kn*;
5) UNIŠTAVAČ KUKACA - 24W LED – predviđen za prostor do 80 m2 - 749,00 kn*;
6) UV USISAVAČ KUKACA - 22W UV – za 80 m2 po cijeni od 529,00 kn*. UV lampa besprijekorno radi 5-8000 sati, a cijena zamjenske kod nas je samo 74,00 kn.

*PDV i dostava (za grad Zagreb) uključeni su u navedene cijene.

U sljedećih 30 dana na sve uništavače insekata dajemo promotivni popust od 7 - 19 posto (detaljnije na www.mojkvart.hr/septum).

ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/ultrazvucni-rastjerivac-pasa/30059

Ukoliko tražite učinkovitu zaštitu od mogućeg napada psa lutalice, sada ste u mogućnosti nabaviti ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA. To je moćno pomagalo čiji visokofrekventni valovi odbijaju i udaljavaju pse, (djeluje i na mačke mačke i zečeve) bez nanošenja ikakve štete. Pritom je ultrazvuk za ljude nečujan i potpuno bezopasan.
Ovaj savršeno dizajnirani ručni rastjerivač pasa može biti jako koristan za djecu, poštare, policajce, vatrogasce, trkače, bicikliste, rekreativce i starije ljude, ali i za sve druge osobe koje su živčane kada se u njihovom okruženju nalaze psi. Uređaj se može koristiti i kao pomoćni alat za trening pasa te za poboljšanje njihovog ponašanja i smanjenje laveža.

Pritiskom na gumb uređaja stvara se zvuk vrlo visoke frekvencije te se počinje odašiljati u željenom pravcu, dakle, prema agresivnom psu. Ovaj zvuk nečujan je većini ljudi, ali je iznimno iritantan psima i sličnim životinjama. Osim toga, zvuk ovog uređaja pažljivo je kalibriran kako bi najiritantniji bio upravo psima, koji često bezrazložno napadaju ljude ili vašeg kućnog ljubimca. Istog momenta kada pas čuje ovaj zvuk, preplaši se i udalji od vas. Zvuk ovog uređaja nije štetan za pse, te im neće oštetiti sluh.

Korištenje ovog uređaja je jednostavno i lako - usmjerite ga prema životinji koja bi vas mogla napasti i pritisnite gumb. Uređaj je jednostavan za korištenje te je učinkovitiji i sigurniji (i za vas i psa) od suzavca. Najefektivniji na udaljenosti od dva do 5 metara, iako radi i na većoj udaljenosti, jer pas može čuti ultrazvuk i do 12 metara. Na ovaj način niste primorani uređaj koristiti samo u slučaju napada već i u slučaju prevencije, otklanjanja potencijalnog napada, jer sigurnost nam je svima na prvom mjestu.

Uređaj je kreiran prvenstveno radi vaše zaštite ukoliko se krećete u susjedstvu gdje se napad psa može očekivati ili čest boravite u prirodi, a osobito ukoliko se bavite trčanjem ili vozite bicikl i slično. Iako je uređaj prije svega kreiran radi vaše osobne zaštite, isto tako je dobar i kod obuke pasa i to za jačanje usmenih i fizičkih zapovijedi, ali i za uvježbavanje uvjetovanog refleksa te u projektima stvaranja podražaja. Onog trena kada želite da vaš kućni ljubimac prestane s određenom radnjom, dovoljno je samo na par sekundi lagano i kratko pritisnuti gumb uređaja. Ukoliko psa, primjerice, učite da se ne penje na namještaj ili da ne vrši nuždu na određenom mjestu, pritisak na gumb, uz neku prepoznatljivu riječ zabrane, jasno će mu dati do znanja da to ne smije raditi.

Uređaj najučinkovitije djeluje na nepoznate pse lutalice, na nedruželjubive i agresivne pse. Uporaba na poznatim, pitomim, pasivnim i druželjubivim psima ili na svojem vlastitom psu obično ne daje zadovoljavajuće rezultate. Isto tako, na učinkovitost uređaja može utjecati više čimbenika: udaljenost od psa, zdravstveno stanje i sluh psa, dob, temperament, vrsta dresure, buka i td.

Valja zapamtiti - ULTRAZVUČNI RASTJERIVAČ PASA u potpunosti je siguran za vašeg kućnog ljubimca! Zato, ne dopustite agresivnim psima da vam se približe - zaštitite sebe i svog kućnog ljubimca!

MIŠOLOVKE i ŠTAKORORLOVKE SUPERCAT http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/misolovke-i-stakororlovke-supercat/30060

Vrhunskog dizajna i s naprednim lovnim mehanizmom MIŠOLOVKA SUPERCAT je najmoćnija na svijetu. Ukoliko je miš u prostoriji, zahvaljujući prirodnom i "vječnom" atraktantu, mamcu bez otrovnih kemikalija, u roku od 24 sata bit će uhvaćen. Uklanjanje ulova iz mišolovke je higijensko i bez dodirivanja - s dva se prsta pritisne opruga plastičnog poklopca i miš će odmah ispasti iz mišolovke.

Ova mišolovka je sigurna za djecu jer njezin mehanizam ubija miša, ali ne može nauditi djeci niti kućnim ljubimcima. Iako je prikladnija za korištenje u zatvorenom prostoru, može se koristiti i vani, u prirodi, zapravo svugdje - u domovima, dječjim vrtićima, tvornicama, uredima, farmama, plantažama, pekarama i drugim objektima.

U jednom pakiranju se nalazi jedan par, odnosno dvije mišolovke po cijeni već od 45 kn. Za njih je moguće, po istoj cijeni, kupiti zamjenske mamke pa su one zapravo trajne i njihovom se kupovinom rješavate neugodnih glodavaca za sva vremena.

Prepoznatljivog i odličnog dizajna te s vrlo uspješnim lovnim mehanizmom ŠTAKOROLOVKA SUPERCAT je zaista najuspješnija na svijetu. Mamac u štakorolovki je prirodni i za štakore vrlo privlačan netoksični atraktant, koji jamči ulov u roku od 24 sata i gotovo nevjerojatno visok postotak ulova.

Brzo i čisto, uz jednostavnu primjenu, sa snažnim i preciznim udarnim mehanizmom. Iskustva mnogih korisnika ukazuju na veliku količinu ulova štetnih glodavaca u vrlo kratkom vremenu i, što je najbolje, s mogućnošću ponovljenih postavljanja zamke u istom prostoru.

Cijena jedne štakorolovke je samo 70 kn. U našoj prodaji su, po istoj cijeni, dostupni i dodatni zamjenski mamci za ove štakorolovke pa je ona zapravo trajna i njezinom kupnjom rješavate se neugodnih glodavaca za sva vremena.

SK3 SEPTIK http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/sk3-septik/42314

U našoj ponudi imamo i biološki preparat SK3 SEPTIK za septike jame te PROTOX (za brzu razgradnju masti u jamama, ali i u mastolovima restorana, pizzerija i kafića), koji vrlo učinkovito uklanja neugodne mirise, ubrzava razgradnju otpadnih tvari, poboljava protočnost odvoda i drenažu, vraća biološku funkciju i produžuje vijek trajanja Vaše septičke jame te smanjuje pražnjenje i tako štedi Vaš novac. Za hitnu neutralizaciju smrada iz septičkih jama upotrijebite našu brzu i provjerenu kombinaciju: 2 komada SK3 SEPTIK-a i 1 litra PROTOX-a. Uz našu pomoć - SEPTIČKE JAME VIŠE NISU PROBLEM!

Već u prvim danima uporabe preparata SK3 SEPTIK nestaje neugodnih mirisa iz jame ili odvoda, a u idućim etapama nastupa razgradnja i težih organskih onečišćenja kao što su: izmeti, toaletni papir, ostatci voća i povrća, masti i ulja za kuhanje te ostali organski otpad.

Kao potpuno prirodni preparat SK3 SEPTIK je u prirodi biorazgradiv i netoksičan, proizveden pod ISO 9002 certifikatom. Uporaba ovog preparata štedi novce, s obzirom na česta pražnjenja koja su vječna neugodnost vlasnicima septičkih jama, pogotovo onima koji se bave ruralnim turizmom - iznajmljivanjem soba ili apartmana i kuća za odmor. Koriste ga svi objekti koji imaju septičku jamu - među ostalim, obiteljske kuće i vikendice, hoteli, apartmani, bolnice, škole, dječji vrtići, restorani, kafići...

Kada se odlučite i počnete koristiti SK3 SEPTIK više neće biti potrebno koristiti kemikalije koje bi ionako samo naškodile učinkovitosti uobičajeno prisutnih bakterija u septičkoj jami. Ako se pridržavamo uputa za doziranje, mikroorganizmi će stvoriti zaštitni film na unutarnjim stjenkama cijevi, te neće dopustiti blokade i začepljenja. Također će ukloniti i neugodne mirise iz kuhinjskih i kupaonskih odvoda te čuvati cijevi jer je antikorozivan i ne izaziva negativne posljedice kao uporaba raznih kemikalija.

Primjena je laka i jednostavna - moguće ga je dozirati direktno u jamu ili kroz WC školjku (ili čak pisoare) i to najčešće samo jedan put mjesečno, što ovisi o veličini Vaše septičke jame.

UPUTE ZA DOZIRANJE:

veličina jame: prva šok doza - doza održavanja:

  • do 6 m³ : 4 vrećice (po 30g) - 1 vrećica mjesečno
  • preko 6 m³ : 8 vrećica (po 30g) - 2 vrećice mjesečno

PAKIRANJE:

  • 6 vrećica po 30 grama - doziranje po kubikaži septičke jame

Jedan SK3 SEPTIK možete nabaviti kod nas po cijeni od 125 kn (PDV i dostava su uključena u cijenu), a svako sljedeće pakiranje u istoj narudžbi platit ćete samo 100 kn. Dakle, dva pakiranja u istoj narudžbi su 225 kn, tri 325 kn, ali već četiri pakiranja su samo 400 kn, pet 500 kn itd.

PROTOX - za Vaše septičke jame http://www.septum.hr/o/deratizacija-i-dezinsekcija/protox-za-vase-septicke-jame/47182

PROTOX! (za samo 225 kn = 1 litra koncentrata = 20 litara preparata) NOVO !

ŠTO JE PROTOX?

Preparat je koncentrat zelene boje s mirisom limuna. Razrjeđuje se s običnom vodom u omjeru 1:20 i samo se tako razrijeđen primjenjuje, dozirajući ga od 2 dl do 2 litre dnevno, ovisno o protocima i zahtjevima. On je kombinacija biološkog surfaktanta i bakterija/enzima te kao “eliminator“ odmah djeluje na neugodne mirise. Početno razgrađuje i rastapa organski otpad, urin, fekalije i masnoće pa tako bakterijama omogućuje lakšu integraciju čime započinje daljnja i detaljna razgradnja, najbolje u kombinaciji sa SK3 Septikom!

Prva značajna pojava uporabe je uklanjanje neugodnih mirisa. Kod nas ga koriste brojna komunalna poduzeća, hotelsko-ugostiteljski objekti s kuhinjama i WC-ima – restorani, pizzerije, hoteli i moteli, apartmani i kuće za odmor, domovi za starije te drugi slični objekti. PROTOX snažno utječe na razgradnju otpadnih tvari, na kvalitetnije održavanje protočnosti cjevovoda te u kombinaciji primjene sa SK3 Septikom na maksimalno moguće smanjenje razdoblja ispumpavanja mastolova i septičkih jama.

ZBOG ČEGA VAM U MASTOLOVIMA I SEPTIČKIM JAMAMA TREBA I PROTOX?

Vaši odvodi te septičke jame i mastolovi koji se često ispumpavaju i smrde, vrlo su vjerojatno začepljeni ili nisu adekvatno izvedeni za protoke koje moraju savladati. Povišene temperature u mastolovima i septičkim jamama pogodne su za razmnožavanje bakterija, ali nažalost njihov pH to vrlo često nije. Najčešće zato jer zbog sanitarnih razloga sve više i češće koristimo biocide, dezinficijense, a ako je problem s cijevima, i kiseline. To je glavni uzrok zašto mikroorganizmi, koji inače imaju pogodne uvjete za uobičajenu biorazgradnju, jednostavno „spavaju“ ili ih uopće nema, ili čekaju da ih Vi ispumpate?! Koristeći PROTOX u kombinaciji sa SK3 Septikom osiguravate potrebnu biologiju koja će se natjecati sa svakodnevnim novim otpadnim vodama u Vašim septičkim jamama i mastolovima te u najvećoj mogućoj mjeri smanjiti taloge i neugodne mirise.

UVJETI KOJE JE POTREBNO USPOSTAVITI I ODRŽAVATI!

Na samom početku uzmite u obzir da su Vaši odvodi (cijevi koji smrde) već dobro začepljeni, pa u sifone dozirajte 1 do 1,5 litru i to 7-21 dan da bi odlijepili sve stare naslage u cijevima. Tek nakon toga ispraznite mastolov i/ili septičku jamu pa krenite sa čistom situacijom, što će Vam dati najbolji uvid u efikasnost PROTOX-a.

DOZIRANJA ZA KUHINJE, RESTORANE i HOTELE:

(PROTOX se uvijek razrijedi s vodom 1:20 i samo tako primjenjuje)

Shema minimalnih doziranja PROTOX-a za mastolove:

  • Start:  1 do 1,5 litra/m3 volumena ( mastolova ili septičke jame )
  • Doza održavanja bazirana na količini dnevnih obroka:

– do 100 obroka / dan ……… 100 ml / dan

– do 200 obroka / dan ……… 200 ml / dan

– do 300 obroka / dan ……… 300 ml / dan ...

VAŽNO! Prije početka primjene PROTOX-a isprazniti mastolov te prvu početnu dozu uliti direktno u mastolov.

DOZIRANJE ZA KUĆANSTVA:

Ukoliko se radi o začepljenju odvoda dozirati 1 litru razrjeđene tekućine (1:20) dnevno.

Ako je septička jama začepljena odmah uliti direktno u nju 4 litre i poslije 0,5 litara tjedno.

Ukoliko se radi o usporenom protoku i smradu dozirati 2 dl/dan razrjeđene tekućine (1:20)

Održavanje: 1 dl razrjeđenog PROTOX-a dnevno održavat će protočnost kao doza održavanja.

Ukoliko se radi o uklanjanju neugodnih mirisa pri ispumpavanju jame 10 dana prije 1 litru/dan.

Nakon ispumpavanja ulijevati 0,5 litara/tjedno.

TOP PONUDA:

Kombinacija 1 litra koncentrata PROTOX-a  i 2 pakiranja SK3 SEPTIK-a samo 450 kn!